Jachtmakelaardij de Maas
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Fran├žais

HISWA Makelaar

HISWA is in 1932 in Hotel Krasnapolsky te Amsterdam opgericht door Nederlandse jachtbouwers en toeleveranciers met als doel één nationale watersporttentoonstelling te organiseren. Later werd HISWA naast beursorganisator ook de brancheorganisatie van de watersportindustrie.

De naam HISWA staat voor: Nederlandse Vereniging voor Handel en Industrie op het gebied van Scheepsbouw en Watersport. In de loop der jaren is de naam HISWA een begrip geworden en gebruiken we de oorspronkelijke afkorting niet meer. HISWA Vereniging is nu de brancheorganisatie voor de watersportindustrie.
Watersportbedrijven die zijn aangesloten bij HISWA Vereniging zijn betrouwbare partners. U kunt gerust zaken met hen doen. Of het nu gaat om het kopen, repareren of huren van een boot, bij het volgen van een zeilcursus of het bemiddelen van de verkoop van uw boot.

Kies voor een HISWA-lid, dan bent u altijd beter uit. Ze zijn herkenbaar aan het rood-wit-blauwe logo. Zaken doen met een HISWA-lid is vertrouwd zakendoen. Binnen de HISWA makelaars zijn er 2 verschillen: De gewone HISWA makelaar (deze hanteert de HISWA voorwaardes zoals het hoort) en de HISWA Qualified Yacht & Shipbroker. 

HISWA Qualified Yacht- & Ship Brokers voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan HISWA makelaars. Ze gaan zelfs nog een stapje verder: 
  • U doet zaken met een EMCI gecertificeerde makelaar. Een gecertificeerde makelaar heeft een gespecialiseerde opleiding gevolgd, heeft 4 jaar aantoonbare werkervaring en is daarna geëxamineerd middels een vaardighedentoets.
  • Financiële transacties verlopen altijd via een onafhankelijke stichting derdengeldrekening of een notaris.
  • HISWA Qualified Yacht- & Ship Brokers beschikken over een beroepsaansprakelijkheids- verzekering.
  • HISWA Qualified Yacht- & Ship Brokers zijn gekwalificeerd om taxaties van motorboten te verrichten. Deze taxaties worden erkend en gewaardeerd door financiële instellingen, de fiscus en rechtbanken.
  • U herkent de HISWA Qualified Yacht- & Ship Brokers aan het logo.

Jachtmakelaardij de Maas is uiteraard HISWA Qualified Yacht broker en dus de partner om uw motorboot te verkopen. Voor meer info: www.hiswamakelaar.nl
© Copyright - Jachtmakelaardij de Maas - Sitemap