Over ons

Jachthaven de Maas, aangekocht door Jan & Suze Bosma in 2000, was toen jachthaven met werfmogelijkheden. Vrijwel direct zijn we destijds begonnen met actieve in- en verkoop van gebruikte motorjachten. Met de opkomst van internetmarketing konden we vanaf 2005 meer dan alleen de bestaande klantenkring benaderen, en zijn we bemiddeling cq. verkoop voor derden erbij gaan doen.

Dat leidde tot uitproffesionalisering van de dienstverlening en de kwaliteit van de motorboten ging omhoog. In 2008 nam ik, Ricardo Bosma, de bemiddeling over. En heb het uitgebouwd tot de proffesionele en actieve jachtmakelaardij die het nu is.

Geboren in 1983 ben ik mijn hele leven al bezig met bootjes. Mijn eerste boot was een FJ die bij mijn ouders op het roefdek stond, hierna kwam een Flits, een rubberboot, een Trifire en vele volgden. Ik was 15 toen ik wat zakelijker werd, oude bootjes opschilderen en doorverkopen. Na de Mavo en een opleiding Sales Account Management heb ik in de avonduren mijn EMCI certificaat gehaald. Reeds op mijn 25e was ik gecertificeerd en wat mij toegang gaf tot het HISWA Qualified Yacht & Shipbroker. Als gecertificeerd jachtmakelaar met deze bagage ben ik de aangewezen persoon om de verkoop van uw boot te begeleiden, de taxatie voor de bank te doen, of u te helpen met het droomschip te vinden in Italie... 

Per 1 maart 2016 versterkt Jaro Sebek Jachtmakelaardij de Maas. Jaro helpt met de aquisitie en is vanaf 1990 werkzaam in de watersport. Begonnen met import van Bayliners in Port Zelande, is hij een aantal jaren werkzaam geweest bij Fairline Nederland. Later is enige jaren werkzaam geweest voor Sleeuwijk Yachting. Veel ervaring dus, met een even zo groot netwerk.