Jachtmakelaardij de Maas

Over ons

Historie

Jachthaven de Maas, aangekocht door Jan & Suze Bosma in 2000, was een jachthaven met werfmogelijkheden. Vrijwel direct zijn we destijds begonnen met actieve in- en verkoop van gebruikte motorjachten. Met de opkomst van internetmarketing konden we vanaf 2005 meer dan alleen de bestaande klantenkring benaderen, en zijn we bemiddeling cq. verkoop voor derden erbij gaan doen.

Dat leidde tot uitproffesionalisering van de dienstverlening en de kwaliteit van de motorboten ging omhoog. In 2008 nam ik, Ricardo Bosma, de makelaardij over.

Filosofie

Bij ons familie bedrijf staat de klant centraal, of u nu een boot zoekt, een ligplaats nodig heeft of een technisch probleem heeft, wij zoeken een oplossing. Onze kracht ligt in de combinatie van diensten, vanaf een centrale gelegen jachthaven in Nederland verkopen wij gebruikte motorjachten. Ziet u een boot in ons bestand, welke u aan staat, en wilt u verder praten na een bezichtiging. Wij adviseren u conform de markt, de staat van onderhoud en begeleiden naast de inspectie ook eventueel modificaties naar wens. Hierin treden we voornamelijk op als verkoop makelaar, maar de laatste jaren ook wel als aankoop makelaar.