Jachtmakelaardij de Maas

Boten inkoop

Boot aanmelden voor taxatie

Snelle boten inkoop service aan de Maas. Wilt u direct uw motorboot verkopen? Jachtmakelaardij de Maas heeft de mogelijkheid uw boot in te kopen, waarbij een vlotte afwikkeling mogelijk is. Graag ontvangen wij zoveel mogelijk info, zoals: afmetingen, bouwjaar, richtprijs en foto’s.

klik hier om ons een mail te sturen of stuur een bericht middels het formulier hiernaast.

Direct uw motorboot verkopen

U krijgt van ons altijd reactie wanneer het gaat om de inkoop van uw boot! En indien uw voorstel ons past komen we langs, waar de boot ook ligt.

In opdracht uw motorboot verkopen

Voor de hoogste opbrengst en bedoeld voor motorboten vanaf € 35.000, kunnen wij voor u de boot verkopen. Jachtmakelaardij de Maas houdt zich reeds vanaf 2000 bezig met het inkopen en verkopen van motorboten, en kan uw boot vlot voor de hoogst mogelijkste opbrengst verkopen. Klik hier voor alle info. Wij verkopen internationaal, hebben een netwerk met diverse tussenpersonen, en door onze nette verkoophaven ligt uw boot het beste gepresenteerd.

Vragen over onze boten inkoop en verkoop?

Heeft u vragen over boten inkoop en verkoop of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.