Jachtmakelaardij de Maas

Fairline yachts

Fairline Yachts is een Britse fabrikant van luxe jachten. Fairline boten staan bekend om hun vakmanschap, innovatieve ontwerpen en aandacht voor detail. Het bedrijf werd opgericht in 1963 door Jack Newington en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler in de jachtindustrie met diverse succesvolle modellen.

Soort jachten van Fairline

Fairline Yachts is fabrikant van jachten, zoalssportcruisers, flybridge-jachten en motorjachten. Hun boten zijn geliefd vanwege hun elegantie, prestaties en comfort aan boord. Elk jacht van Fairline wordt met de hand gebouwd door vakmensen die streven naar perfectie in elk detail.

Typerend voor Fairline boten

Een kenmerk van Fairline jachten is hun aandacht voor het ontwerp van zowel het exterieur als het interieur. De interieurs zijn luxueus ingericht met kwalitatief hoogwaardige materialen en bieden een comfortabele en stijlvolle leefruimte voor eigenaren en gasten.

Jachten van wereldklasse

Fairline Yachts innoveert en evolueert veelvuldig om aan de eisen van de markt te voldoen. Ze streven naar het leveren van jachten van wereldklasse die zowel op het water als aan de kade indruk maken. Met een fraaie geschiedenis en een toewijding aan excellentie, blijft Fairline Yachts één van de grotere spelers in de jachtmakelaardij. Wij van Jachtmakelaardij de Maas zijn er dan ook trots op om regelmatig Fairline boten in ons aanbod te kunnen bieden.