Jachtmakelaardij de Maas
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Fran├žais

Excellent Yachts

Excellent yachts


Sinds 1994 worden de Excellent motorboten in Aalst gebouwd. Deze motorboten zijn ontwikkeld voor het ruime water, maar ook voor de binnenwateren. Op basis van deze goede vaareigenschappen verleent het merk ook zijn naam: Excellent Yachts.

Sinds 2002 worden de Excellent motorboten ook voorzien van hybride voortstuwing. Van de 960 - 1000 serie (103.30 x 3.20) zijn 20 motorboten voorzien van een hybride voorstuwing.Sinds 2007 is er een nieuw model ontwikkeld, te weten de Excellent 1200 Hybride (13.00 x 3.85). Hiervan zijn er in 2008 al 6 gebouwd.Excellent Yachts bouwd de gehele Excellent serie in eigen beheer. De werf is dan ook toonaangevend geweest voor de "hybride" watersport. Onze makelaardij heeft verschillende 2e hands Excellent verkocht.

Excellent Yachts BV

Vanaf janauri 2020 is Jachtmakelaardij de Maas exclusief verkoop punt voor de Excellent Yachts range.  We hebben grootste plannen met deze mooie boten. hou de website www.excellentyachts.nl goed in de gaten of bel ons!

Heeft u een Excellent Yacht te koop of wilt u er een kopen? Twijfel niet en neem contact met ons op. Kijk hier voor het huidig aanbod.
Excellent Yachts |elegance 1200 exclusief verkocht door Jachtmakelaardij de MAas
© Copyright - Jachtmakelaardij de Maas - Sitemap