Jachtmakelaardij de Maas
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • Fran├žais

Vri-Jon Yachts

Vri-Jon Yachts is specialist in de nieuwbouw van exclusieve, luxe stalen motorjachten van 10 tot 18 meter. Omdat het bedrijf alle benodigde faciliteiten onder één dak heeft samengebracht, is een flexibele en klantgerichte werkwijze mogelijk. Binnen drie ontwerplijnen worden de schepen in nauw overleg met de eigenaar vervaardigd, waardoor persoonlijke wensen in het ontwerp, de uitrusting en de afwerking te realiseren zijn. Vri-Jon Yachts kan bogen op ruim een kwart eeuw kennis, ervaring en vakmanschap. Kernwoord hierbij is kwaliteit. Kwaliteit in bouwkundig opzicht, maar vooral ook in relatie tot onze klant. Want een betrouwbaar ontwerp- en bouwproces vormt de basis voor de realisatie van schepen op topniveau. Dat is waar Vri-Jon Yachts voor staat.
 
Vri-Jon Yachts heeft internationaal naam gemaakt met de befaamde Contessa serie, de meest comfortabele en veelzijdige motorkruiser in haar klasse. De Classic-range treedt in die traditie; prachtig gelijnde, robuuste schepen met een zeer luxe afwerking. Maar met de Open Kuip serie brengt de werf een totaal vernieuwde generatie motorjachten. Stijlvol en exclusief, tegelijk scheeps en karaktervol van uitstraling.

Vri-Jon kopen of verkopen?
Heeft u een gebruikte Vri-jon Contessa, Open Kuip of Classic? En u wilt verkopen? Neem dan contact met ons op, wij kunnen uw Vri-jon voor een goede prijs verkopen.

Heeft u interesse in een nieuwe? Ga dan naar www.vri-jon.nl
© Copyright - Jachtmakelaardij de Maas - Sitemap